torstai 2. kesäkuuta 2016

Tuottajana MIMI Burleskinäytelmässä

Viimekertaisessa postauksessani huutelin kesätöiden perään joten Tina Salminen kaappasi mut kakkostuottajaksi MIMI Burleskinäytelmään. 


Näytelmä saa ensi-iltansa Tampereella vuoden 2017 puolella ja tällä hetkellä meillä on menossa sponsorien hankinta- ja castingvaihe. 

Etsimme siis näyttelijöitä, tanssijoita ja burleskin taitajia, sekä potentiaalisia yhteistyökumppaneita markkinointiin, tiedotukseen ja näkyvyyden luomiseen. 

Muutamien mahdollisten sponsorien kanssa on jo ideointi käynnissä, joten älkää liiaksi hämmentykö, jos näette hankkeen tiimoilta burleskiasuissa keikisteleviä naisia yllättävissä paikoissa, kuten vaikkapa alusasuliikkeen ikkunassa elävänä mallina, kahvilassa, tai vaikkapa auton katolla festivaalialueella. 

LIVE-näkyvyyden ohella tulemme hankkeen tiimoilta näkymään vahvasti myös sosiaalisissa medioissa ja sisältöyhteistyöstäkin on neuvoteltu. 

Meidän näkemyksemme sponsorointiin on sellainen, että sen pitää aidosti hyödyttää molempia osapuolia ja realisoitua sponsorille myös konkreettisena lisämyyntinä. 

Emme siis kerjää rahaa ja tavaraa, vaan tarjoamme burleskinäytelmämme näkyvyydestä ja palstatilasta kullekin sponsorille reilun siivun, jossa kontaktihinta jää tarkoituksella hyvin alhaiseksi jos vertaa vaikkapa lehtimainoksiin, meuhkaamiseen omilla Facebook-sivuilla tai ylipäätään perinteisiin markkinointikeinoihin.

Hankkeen takana olevasta tiimistämme löytyy näyttelijöiden ja tanssijoiden lisäksi myös markkinoinnin ja mainonnan ammattilaisia, valokuvaajia, graafikoita ja sisällöntuottajia, joten pystymme tekemään lähes mitä hyvänsä!

Jos tiedät jonkun tahon, joka voisi olla kiinnostunut sponsoriyhteistyöstä MIMI Burleskinäytelmän tiimoilta, niin ilmianna hänet tai itsesi minulle!

Yhteistyöyrityksen ei välttämälttä tarvitse liittyä burleskiin millään tavalla. Päättömimmät ja huomionarvoisimmat ideat syntyvät juuri vastakohtien yhdistämisestä! 

Lisäksi, ideoinnin voi jättää meille, tai voimme brainstormata yhdessä.

Minut tavoittaa kotisivujen ja FB:n lisäksi numerosta: 0440761669 tai sähköpostitse osoitteesta: samuli@lyyrica.org

MIMIn Facebook-sivu löytyy täältä:
https://www.facebook.com/mimiburleskinaytelma/


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Liity sisäpiiriin

Saat jatkossa kirjoittamani artikkelit suoraan sähköpostiisi veloituksetta. Samalla mahdollistat vuorovaikutuksemme myös muissa asioissa.

* pakollinen kenttä

© Samuli Koivulahti, 2019.